watching tv at 4am


personligt meddelande till mira

var ensam hemma. sätt på det högsta du kan i dina högtalare.

god mongon

jahamen nähe aha, jag har ingen lust med någonting. äntligen har jag fått lyssna på musik igen jag älskar bona drag åhå just nu i denna sekund lyssnar jag på ladytron istället velocifiero väldigt tyst så mamma inte vaknar. bajsdag. jag ahar ingen lust att ha fysikprov nej åh huhu ajg vill vara hemma i mitt rum med musiken musiken musiken

allra käraste syster


I never wanted to kill, I am not naturally evil

such things i do
just to make myself
more atractive to you have i failed?

men i sommaer minsann

nostalgi nostalgi! SNART ÄR DET ARVIKA NEJ JAG MENAR EMMABODA!

optimist

alla ä förkylda på våren. antingen så är man allergisk mot såndär pollen eller så är man en sommaroptimist och sätter på sig en fispopkofta bara för att solen skiner lite.

många djupa tankar i en smet

jag är inte i kontakt med musik så mycket nuförtiden
you have killed me
jag älskar att bo i stellasysterns gula hus bara att få vara där
med mina systrar och annat fint folk
musik och filmen G och svampbob och freddegrädde och habbon och slottet och paddor och kaffe
jag sitter hemma hos min farmor och har lyckats hitta en minimal dator med lite internet. allt jag vill är att rymma härifrån ut i natten med en syster eller med musik eller kanske en cigarett. eller helst alltihop.
jag ska bara stå ut en stund till snart sover alla utom jag och den minimala datorn sen ska jag iväg tidigt härifrån. jag hoppas att stellasyster orkar träffa mig och vara med mig för annars har jag inte så mycket att göra med mitt liv. jag är så osjälvständig jag klarar ju för tusan inte av någonting ensam! jag är så livrädd för att vara ensam att jag bara blir jobbig och det leder väldigt ofta till att jag bir ensam, det är så ironiskt, för det är alltid sånadär starka, självständiga människor som alla vill vara med. vad djup och konstiig jag har blivit. men jag hoppas iallafall att jag kan få springa omkring med min stjärnsyster imorgon och känna mig fin införskaffa mig lösögonfransar och tittta på regnet som kommer regna imorgon.
det konstigaste med mig är att jag är så jävla livrädd för att bli ensam så försöker jag inte ens vara social. jag tar aldrig kontakten jag inleder aldrig ett samtal jag anstränger mig aldrig. ibland undrar jag hur fan jag har lyckats få kompisar över huvudtaget. kanske har jag inte alltid varit sån jenesaispas. det är någonting speciellt hon har den där alexis iallfall för hon har lyckats systra ihop sig med de två bästa systrarna i hela världen och det är det inte alla som gör.
så därför tänker jag lägga upp en bild på kapten zoom


RSS 2.0